Seinäjoen Vihreät ry piti kevätkokouksen lauantaina 4.5. ja päätti nimetä ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa vuoden 2025 kuntavaaleihin. Ehdolle nimettiin Seinäjoen Vihreiden puheenjohtaja Taavi Horila, varapuheenjohtaja Laura Kivimäki sekä toisen kauden kaupunginvaltuutettu Mikko Muilu.

“Lähden nyt toista kertaa ehdolle kuntavaaleissa. Neljä vuotta sitten tulin innokkaana ensikertalaisena mukaan Vihreiden listalle – nyt politiikan järjestötyössä monella tasolla mukana olleena lähden aivan uudella innolla tavoittelemaan itselleni ja Seinäjoen Vihreille kaikkien aikojen parasta tulosta vaaleissa!”, kertoo Taavi Horila.

“Tällä hetkellä tuntuu, että lähes kaikki hallituksen päätökset, teot ja linjaukset ovat täysin vastoin omia arvoja. Vakuttaminen alkaa paikallistasolta ja siksi olen ehdokka.” sanoo Laura Kivimäki.

“Työ valtuustossa ja lautakunnissa on ollut antoisaa ja koko ajan kokee osaavansa enemmän. Paitsi, että tässä työssä pääsee aidosti vaikuttamaan itselleni tärkeiksi kokemiin asioihin, pääsen tekemään sitä huippuryhmässä. Lähden innolla ehdokkaaksi vaaleihin ja tavoittelemme useampia paikkoja tällä kerralla. Nähdään toreilla ja tapahtumissa!”, jatkaa Mikko Muilu.

Seinäjoen Vihreät tavoittelee vuoden 2025 kuntavaaleissa ennätystä ehdokkaiden määrään sekä valtuutettujen paikkamäärän kasvua.
“Seinäjoen Vihreät on ääni ympäristön, kestävän kehityksen ja moniarvoisuuden puolesta. Kasvavassa ja kehittyvässä maakunnan keskuksessa yhä useampi kuntalainen jakaa nämä periaatteemme.”, toteaa Horila.

Mikäli olet kiinnostunut ehdokkuudesta tai haluat vinkata hyvän ehdokkaan, ota yhteys puheenjohtaja Taavi Horilaan.
taavi.horila@gmail.com
+358 44 071 6902