Seinäjoen Vihreiden hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 11.1.2023. Kokouksessa hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Laura Kivimäki ja taloudenhoitajaksi / sihteeriksi Tuomas Ojajärvi. Hallituksen puheenjohtajana toimii tänä vuonna Taavi Horila.

Hallituksen kokoonpanoon tuli heti vuoden ensimmäisessä kokouksessa myös muutoksia, kun hallitukseen valittu Aisha Benahmed pyysi eroa hallituksesta henkilökohtaisiin syihin vedoten. Hallitus myönsi Benahmedille eron.

Hallitus kävi läpi myös kevään eduskuntavaalien tilannetta. Seinäjoelta vaalipiirin ehdokkaina on tällä hetkellä Laura Ala-Kokko, Jami Haavisto sekä Tuomas Ojajärvi.
Eduskuntavaalien suhteen Seinäjoen vihreiden tavoite on yhteinen alueen muiden vihreiden järjestöjen kanssa eli saavuttaa ensimmäinen kansanedustajan paikka vihreille Vaasan vaalipiiristä.