Tänään kesäisessä valtuustossa valittiin uusi kaupunginhallitus seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Vihreiden valtuutettu Henna Rantasaari jatkaa työtään kaupunginhallituksessa myös seuraavat kaksi vuotta.

Teimme myös muita tärkeitä päätöksiä. Valitsimme uuden rahoitusjohtajan Seinäjoelle, hyväksyimme lisätalousarvion ja päätimme remontoida Aseman koulun Ylistarossa. Hyväksyimme myös Nurmoon asemakaavan, jotta Atria pääsee rakentamaan biokaasulaitosta. Tämä on tärkeä hanke kiertotaloudenkin näkökulmasta, on hienoa, että Atria on päättänyt tämän toteuttaa.

Seinäjoen kaupungin turvallisuussuunnitelmasta vihreiden valtuutettu Tuomas Ojajärvi piti puheen ja kiinnitti huomiota etenkin liikenneturvallisuuteen. Kyselyn mukaan kaupunkilaisten suurin huoli kohdistuu ylinopeuksiin. Tuomas myös kysyi, koska valtuustoryhmien yhdessä sopima pyöräkaistakokeilu Ruukintiellä toteutetaan. Vastauksessa asiaa luvattiin taas selvitellä, jäädään kuulolle!